ET FERIEALTERNATIV MED MANGE MULIGHETER

 

FISKE

 

HJORTEJAKT

 


Velkommen
Hytter
Hus
Attraksjoner
Aktiviteter
Priser
Bestilling
Foto
Kart
Linkar

webdesign.

 

 

 

BILDER

Stryneelva

 

Fiske av laks og ørret

Stryneelven er en av Norges beste vill laks og  ørret elv, som kan by på flotte fiskeopplevelser. Kjente fiskehøler som Koven, Pettern, Tuften , Brumma, Hooper’n,  Kverneveita, Soget . Her er ideelle fiskeforhold for både flue ,makk og slukfiske så mang en storfisk har blitt landa her. På Nerfloen og Oppstryns vannet som elven munner ut fra er det også gode fiskemuligheter for både laks og ørret. Utenfor Stryn sentrum er det muligheter for sjøfiske. Vi selger fiskekort.

 

Fiske  Stryneelva Hyttegrend  2009:

Laks:

1- 7 kg

7 -15

> 15 kg.

 

30 stk.

11 stk

1 stk.

Ørret:

0-2 kg.

2-5

 

 

24 stk

7 stk

 

Foto: Jan Lars Nesje

 

 
 

 

Hjortejakt 

Er du interessert i hjortejakt? Eikjevadet bestandsplan område er et av Stryn sine beste jaktområder. Etter avslutta fireårig driftsplan 2000 til 2004 er fellingsresultatet 172 felte hjort av 172 tildelte. Lunde jaktfelt byr på jaktopplevelser du sent vil glemme. Vi tilbyr også rype og småviltjakt.

Reportasje fra Jakt og Fiske: Jakt i Eikjevadet bestandsplanområde.

Foto: Atle Skjelde.

 

Foto: Jan Lars Nesje


Fjellturer

Fra Stryneelva Hyttegrend er det muligheter for stier, skog eller fjellturer. I Strynebygden er det et stort antall av turområder, om ønskelig mer krevende fjellturer, alt etter eget ønske.

Kyrkjenibba. Foto: Jan Lars Nesje


 Stryn Skisenter

12 km fra Stryneelva hyttegrend ligger et 1180 m langt skitrekk med flomlysanlegg. Høydeforskjellen på skitrekket er på 380m. Der er 3 løypetraseer (ulik vanskelighetsgrad). 2 km oppkjørt lysløype. Kunstsne anlegg, barneskitrekk, skiutleie, skiskole etter avtale. Kafeteria og varmestue. Et godt utgangspunkt for toppturer


 Stryn Sommarskisenter

Sommarskisenteret ligg ved Gamle Strynefjellsveien, 35 km øst for Stryneelva Hyttegrend. De kan tilby et av verdens beste sommersneføre, 2 heiser, utleie av ski og skiskole. Her kan du utøve de fleste former for skisport om sommeren og er en av de mest populære attraksjonene i Stryn.

 

Foto: Henrik Wemby

Golf i Stryn

Stryn Golfklubb

Stryn Motorsportsklubb

Vangen aktivitetssenter

Andre aktiviteter i Stryn

Bjørkelibakken

Foto: Kåre Tonning

Kontakt oss: Stryneelva Hyttegrend N-6783 Stryn Tlf: +47 57873129 Mobil: +47 92257729 E-post: lunde@stryneelva.no