ET FERIEALTERNATIV MED MANGE MULIGHETER

 

FISKE

 

HJORTEJAKT

 


Velkommen
Hytter
Hus
Attraksjoner
Aktiviteter
Priser
Bestilling
Foto
Kart
Linkar

webdesign.

 

 

 

Jostedalsbreen Nasjonalparksenter

Nasjonalparksenteret har en stor spennvidde fra frodig edelløvskog i lavlandet til isbreer på høyfjellet. Jostedalsbreen har en sammenhengende lengde på vel 60 km og dekker nesten halvparten av nasjonalparken. Nasjonalparksenteret ligger på Fosnes i Oppstryn ca 11 km øst for Stryneelva Hyttegrend. Panoramafilm om nasjonalparken, breutstilling, villblomsterhave, natur og kulturstier er noen av tilbudene der.

Foto: Anne Kjos-Wenjum Armas


 

Briksdalsbreen

Øverst i Oldedalen ligger Briksdalsbreen, en av de mest besøkte turistattraksjonene i Norge. Briksdalsbreen er den mest berømte av de mange brearmene til Jostedalsbreen. Den ligger 55 km fra Stryneelva Hyttegrend. Fra Briksdalsbreen Fjellstove er det mulig å leie transport med bil til breen. Fjellstova har også restaurant, souvenirbutikk og parkeringsplass. Det er 2,5 km fra Fjellstova til breen, en spasertur på ca 45 min. Her er det også muligheter for brevandring med erfarne breførere. Et svært populært tilbud, spesielt blant ungdom.

 

Foto: Reisemål Stryn og Nordfjord.  


 

Stryn Sommarskisenter

En av de mest populære attraksjonene i Stryn. Enten du er alpinist-, telemark-, snowboard-, fristil- eller langrenns-entusiast: Ved Stryn Sommarskisenter kan du oppleve den unike skiopplevelsen sommersnø gir. Sommarskisenteret har sommersnø i verdensklasse, to heiser, skiutleie, skiskole og mye mer.

Sommerskisenteret ligger ved Gamle Strynefjellsveien, 35 km. øst for Stryneelva Hyttegrend


Lodalen /Kjenndalen

Vakker vill natur og dalen sin dramatiske historie gjør den spesiell. Ravnefjell som rasa ut i 1905 og 1936 skapte flodbølger som drepte i alt 135 mennesker.

 

Foto: Reisemål Stryn og Nordfjord.  


Geiranger

Geiranger er selve underet blant Fjord-Norges naturperler. Majestetiske, snødekte fjelltopper, vakre og ville fosser, grønn og frodig dal med dypblå fjord, - ja det er som et eventyr. Bli med på fjordsightseeing og opplev det hele. Eller en kan følge veiene som slynger seg opp etter fjellsidene i knappe hårnålsvinger til Dalsnibba, Flydalsjuvet og Ørnesvingen. Herfra har du en fantastisk utsikt over et av verdens vakreste reisemål. Dette er en passende dagstur med bil fra Stryneelva Hyttegrend over Hellesylt, ferge inn fjorden til Geiranger, Grotli, gamle Strynefjellsveien, Videsæter og tilbake i Stryn. 

Videsæter og Grotli med fjell-landskap. Opplev gamle Strynefjellsveien.

 

Foto: O.J. Tveit.  


 

Kontakt oss: Stryneelva Hyttegrend N-6783 Stryn Tlf: +47 57873129 Mobil: +47 92257729 E-post: lunde@stryneelva.no